Lehed

27 detsember 2012

Filmiteisipäev

Eile olime täitsa kodus. Käisin vaid nii palju väljas, et hommikukohvi peale piima tuua. Ega miinus kaksteist ei kisugi väga ringi koperdama.
Vaatasime päev otsa filme.


Mr. Popper's Penguins

"Mr. Popper on ärimees, kes mõtleb vaid oma karjäärile, kuid seda hetkeni, mil ta pärib kuus pingviini. Ärimees muudab oma korteri talviseks imedemaaks ja koos pingviinidega muutub ta elu tundmatuseni."

Täitsa lahe komöödia. Tüüpiline Jim Carrey, aga naerda sai küll.

Taken 2

"Bryan Mills läheb koos perekonnaga Istanbuli puhkusereisile ja kuigi tütre röövimise mälestused on veel värsked, jõuab saatus neile kiiresti järgi. Nimelt hakkab Türgis perekonda jälitama kamp kurjategijaid, mille eesotsas istub mees, kelle poeg röövis Bryani tütre ning selle käigus suri - nüüd on isa kättemaksu haudumas."

Üsna sama hea nagu esimene Taken. 

The Bourne Legacy

"Bourne'i saaga üks arhitekte, lavastaja-stsenarist Tony Gilroy  toob publiku ette uue peatüki sellest populaarsest agendilugude sarjast, mille senised filmid on kogunud maailma kinodest ligi miljard dollarit. Gilroy laiendab menukirjanik Robert Ludlumi poolt loodud Bourne'i universumit uue algupärase looga, tutvustades uut kangelast, kelle eluohtlik situatsioon on põhjustatud senise kolme filmi sündmustest."

Mitte nii hea kui kolm esimest Bourne'i filmi, kuid siiski aitab vaadata küll.

Thale

"Norra folkloor saab tõeluseks, kui Leo ja Elvis kohtuvad keldris Thalege. Tavaline koristustöö muutub võitluseks ellujäämise nimel, kui nad üritavad mõista, mis või kes on Thale."

Aga selle me jätsime pooleli. Ikka väga imelik film oli. Kaks koristusmeest mingi imeliku tüdruk-naisega keldris, vahepeale kaadreid tüdrukust metsas. Brr.

Man on a Ledge

"Nick Cassidy on endine politseinik, kes hülgas oma seadusesilma karjääri selle nimel, et hakata kurjategijaks. Täna õhtul aga leiab ta end Manhattanil ühe kõrgmaja akna taga, valmis hüppama. Peagi on kohale kutsutud politsei ning veidi hiljem SWAT ja tuletõrje, kelle ülesandeks eesotsas detektiiv Lydia Merceriga jõuda olukorra tagamaadeni.
Kõik näib lihtne ja Nick’i juhtum kõike muud kui keeruline. Ent nagu hea kompvek - lihtne šokolaadikate on kõigest algus ja tõeline maitseelamus tuleb ilmsiks alles siis, kui hambad sellesse sügavale sisse lüüa.
Man On A Ledge on pingeline thriller, mis kerib end lahti nagu lõngakera, minnes iga hetkega üha põnevamaks. Head etteasted ja üsna hea lugu teevad sellest mõnusa ajaviite, mida on hea vaadata koos meeldiva seltskonnaga või miks mitte ka üksi."

Äraaimatava süžeega, kuid siiski täiesti vaadatav.

Amelie

"Noor ja häbelik Amélie elab Pariisi südames – Montmartre’i linnaosas. Ta töötab kohvikus ettekandjana ning armastab teistele inimestele nende teadmata väikeseid heategusid teha. Tema elus ei ole juhtunud midagi erilist, välja arvatud lapsepõlv veidravõitu peres ning ema ootamatu surm, millest Amélie isa pole toibunud ka aastaid hiljem. Amélie elab üksi, kuid otsib armastust ja igatseb põnevate seikluste järele. Ühel päeval leiab ta oma korterist peidiku, mis sisaldab vana karpi endise üürniku lapsepõlvemälestustega. Ta otsustab asjad õigele omanikule tagastada. Suureks sirgunud poissi otsides kohtub ta Ninoga, armub ning hakkab mõistma, et tema võimuses on ka ise õnnelikuks saada."

Vana hea Amelie. Väga mõnusa kiiksuga film. 

Night at the Museum

"Larry Daley on New Yorgi loodusloomuuseumi uus öövaht, kelle arvates kõik selles majas pole päris nii nagu peaks. Koridorid täis metsikuid eelajaloolisi loomi, iidseid sõdalasi, Aafrika kiskjaid ja legendaarseid kangelasi ajaloost on otsekui tardunud. Aga kas ikka on? Larry kogeb juba esimesel ööl, et kui külastajad ja koristajad õhtul majast lahkuvad, algab tõeline seiklus, kui kõik muuseumi elanikud korraga ellu ärkavad ning õnnetul öövahil ei jää üle muud, kui püüda päikesetõusuni vastu pidada."

Hea!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar