Lehed

03 juuni 2012

Kodus

Ööpäevane külaskäik edukalt üle elatud ja kodus tagasi. Lapsi tuli lõpuks kokku ligi klassitäis. Oli kõvasti jooksmist ja kisa ja seintele ning nägude peale maalimist, söömist ja joomist. Vaene Kudzu ja Kudzu-mees, kes selle kõik peavad nüüd ära koristama. Jõudu neile igatahes!
Aah, enne äratulekut rõõmustas Kudzu ilmateatega järgmiseks nädalaks. Minevat kuivenaks ja jahedamaks! Ei noh, hea uudis, eks ole? Eks see palavus olegi juba tappev...
Ott oli igatahes peale pikka päeva nii väsinud, et oleks peaaegu enne rongi peale jõudmist autosse magama jäänud. Ja ega Morgiegi parem polnud. Minul igatahes pole häda midagi.
Homme tarvis jälle tööle minna. Alguses olen natuke aega riidehoius, eks näis, mis pärast saab - tädi Nadja lubas poole ühe paiku tööle tulla. Käib oma vanamehega arsti juures ja tulebki. Nii vara on igatahes vara veel koju tulla, aga meil on veel üks koorem mulda laiali kärutada, kui ilm lubab, eks peab siis sellega tegelema.

1 kommentaar:

  1. Seinamaalinguid lubas Kudzu mitte ära koristada vaid ükskord hoopis üle remontida, nii tegin mina ka oma näpud patuseks.

    VastaKustuta